GAPS voeding
Enkele jaren geleden ben ik mij gaan verdiepen in de orthomoleculaire voeding. Het is voor ons belangrijk om gezond te eten, maar toch ook van het leven te kunnen genieten.
Door de jaren heen zijn we steeds een beetje wijzer geworden en tot de dag van vandaag voeren we nog altijd ons eigen onderzoek uit. Iets wat ik iedereen kan aanraden om te doen: wees kritisch in wat er gekocht wordt en ook wat er gegeten wordt.
Bovenal: maak zoveel mogelijk zelf. Daarmee heb je de regie in handen en weet je wat de ingrediënten zijn van je gerecht of drankje.
GAPS is feitelijk een verdieping van de orthomoleculaire voedingsleer. Via mijn blog en Instagram account zal ik tips en tricks delen, zodat je handvatten hebt om een gezondere levensstijl aan te nemen.
Het belangrijkste hierin is: doe het op je eigen tempo en doe het stapsgewijs. Mijn start was om kefir (melkkefir en waterkefir) te gaan gebruiken i.p.v. de "standaard" zuivelproducten en gefilterd water.
Want laten we eerlijk zijn: van alleen water drinken word je ook een beetje flauw, ondanks de vele mogelijkheden die er zijn om je water op te fleuren qua smaak d.m.v. fruit.
Mocht je support/coaching willen, om deze goede voornemens te kunnen blijven nastreven, dan kun je ook hiervoor bij mij terecht.